Odjel za anglistiku

Održana promocija prvostupnica i prvostupnika engleskoga jezika i književnosti

Promocija prvostupnica i prvostupnika engleskoga jezika i književnosti održana je u petak, 3. lipnja 2022. u 13 sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta.

-  Pozivam vas da svojim djelovanjem mijenjate svijet oko sebe i da promičete istinske vrijednosti kojima smo vas učili jer vi ste budućnost i pokretačka snaga našeg društva. Nemojte nikad prestati raditi na sebi jer ovo je tek prva stepenica koja vam je osigurala ulazak u akademsku zajednicu. Obrazovanje je proces koji traje i nadam se da smo u vama uspjeli zapaliti iskru radoznalosti koja će vas tjerati da se cijeli život usavršavate, istaknula je u svom govoru promotorica Leonarda Lovrović, prof.

Promovirani su:

Baraba Nikolina, Bašić Leona, Bekić Marija, Culjak Karlo, Čupić Lucija, Doko Maja-Ivana, Dolski Dora,  Donadić Karla, Drobac Ivona, Ergović Sara, Ferenčić Stella, Gudac Lorena, Ištuk Dora, Jelenić Lucija,  Kozjak Martina, Kurteš Natalija, Lučić Renata, Marčić Petra, Mikolčić Nikolina, Nejašmić Dajana, Pelin Lucija, Puljek Mia, Ravlić Gabrijela, Sarun Lea, Šajnović Melanija.

Fotografije: dr. sc. Frane Malenica